KD och välfärden

Nu kör hon med pukor och trumpeter, EBT. I Jönköping sa hon att KD ska rensa upp efter Stefan Löfven. Vi som följt alliansens härjningar under åtta år vet ju vad som faktiskt skedde under de åren alliansen satt i regeringen. Hon ser KD som det politiska samvetet i den framtida borgerliga regeringen. Hon är egendomlig den där EBT. KD kämpar för sin överlevnad och riskerar att åka ur riksdagen, men hon tror nog att allting fixar sig med tiden. Nu ska hon dessutom ut och turnera med Bert Karlsson och frågan är väl om trovärdigheten för KD blir bättre av ett sådant samarbete. Någon som inte minns pajaspartiet Ny demokrati med Bert och Ian vid rodret. Dom blev ju inte särskilt långlivade och litar man på sådan extern hjälp då är väl frågan vad som finns kvar av KD vid valdagen.

facebook Twitter Email
%d bloggare gillar detta: