Alliansens och SD:s sjukkaos i Stockholmsområdet

Så läser vi om det fullständiga kaoset i Stockholmsregionen som nu fullständigt eskalerar och slår till baka mot invånarna i regionen. Det är ju inte första gången man lyckas utmärka sig på negativa kartan inom sjulvården.

Dagens Samhälle skriver idag:

Politiker har inte lyssnat på rapporter från vårdanställda. De har inte tagits på allvar. I stället för att låta miljarder rulla på en löpande räkning för Nya Karolinska, i stället för att låta de 17 vårdvalen kosta över 11 miljarder; en femtedel av sjukvården, istället för att låta skattepengar gå till vinster inom de stora vårdkoncernerna, kunde alliansen och SD i landstinget valt att satsa på personalen. På bättre arbetsvillkor; bättre scheman, förkortad arbetstid, bättre löner”.

Visst borde vi väl kunna förvänta oss lite mer av politiken i området?

facebook Twitter Email
%d