Val 2018

Valdag och tid att bekänna färg

Nu är det tid att fundera en sista gång på de alternativ som står till buds, vi har alla sett och tagit del av alliansens överbud och SD:s försök att ständig svartmåla inom ramen för migrationspolitiken. Ge valet en ärlig chans, fundera på vad som är viktigt för dig. Är du osäker gör valkompassen och lägg din röst på det parti som passar dig. Vi blir glad om du väljer oss naturligtvis. Men att inte rösta betyder att de svarta krafterna i vårt samhälle får ett övertag det vill vi inte se. Så Gå och Rö(S)ta

Dramatiken var stor på valdagens kväll och ännu är det inte helt klart på hur det ser ut. Vi har gjort ett bra val det står klart. Tack till alla som medverkat till detta. Läs mer på valmyndighetens hemsida där hittar du allt. Hur det kommer att se ut i Mullsjö nästa år vet vi i nuläget inte. Alla mandat måste fördelas först.

Fakta och argument

Via den här länken kommer du direkt till det vi kallar Fakta och argument, ta gärna del av detta material. Det är till dig som vill veta mer

Vår senaste valtidning, snart i din postlåda.

Valtidning augusti 18


Våra valaffischer inom några av de viktiga områden som vi prioriterar.

Detta bildspel kräver JavaScript.


Våra kandidater inför kommunalvalet i september 2018

På bilden ovan syns en del av de kandidater som nu ställer upp i Riksdags- Region och Kommunalvalet. Några av våra kandidater ställer dessutom upp i Riksdagsvalet och Regionvalet. Vi jobbar nu på att göra en presentation av varje ledamot som kommer att presenteras inom kort.


Linda Danielsson
Sandhem
Christer Rube
Mullsjö
Pernilla Jovanovic
Mullsjö
Mats Tingshagen
Mullsjö
Liza Oswald
Mullsjö
Tomas Elf
Mullsjö
Kicki Svensson
Mullsjö
Martin Svensson
Bjurbäck, Mullsjö
Katarina Karsson
Bjurbäck, Mullsjö
Johnny Wismén
Mullsjö
Catinka Eriksson
Mullsjö
Douglas Öberg
Sandhem
Harrieth Cajfeldt Carlsson, MullsjöJimmy Jacobsson
Sandhem
Cecilia Petersson
Mullsjö

Habo 1:a Maj

Traditionsenligt samlades de båda Arbetarekommunerna Habo och Mullsjö för gemensam frukost 1:a Maj. Det brukar vara en trivsam tillställning under några timmar med ett förutbestämt tema. Den här gången talade vi om ungdomar som ska rösta för första gången och hur vi kan bistå med råd och argument.


Mullsjö vårmarknad 26 maj

Den 26 maj ställde vi upp vårt tält och hoppborg på torget i Mullsjö. Vi fick många samtal med lokalbefolkningen och dom fick träffa stora delar av vårt gäng som står på kommunlistan. Bra stämning och väldigt populärt bland barnen som kunde hoppa i hoppborgen.

Vårmarknad 1

Från vänster: Pernilla Jovanovic, Liza Oswald, Lenny Elf, Christer Rube, Johnny Wismén, Martin Svensson och Linda Danielsson.

vårmarknad 2

Hoppborgen som blev väldigt populär bland barnen.


Nationaldagen 6 juni

Nationaldagen 2018 i Mullsjö, Statsministerbesök i hembygdsgården, mycket folk och trivsamt arrangemang trots att vi blev beskyllda från allianshåll om att vi politiserade nationaldagen. Ytterligare några bilder från det lyckade arrangemanget i Mullsjö


Sandhems marknad

I vanlig ordning fanns vi på Sandhems marknad då den anordnades i år. Det kändes som om det var något färre besökare än tidigare år. Vi hade dock gott om marknadsbesökare som stannade till och pratade med oss. Trivsamt som vanlig. Vad vi kunde se var det enbart vi och ett annat konkurrerande parti på plats i år. I år gick det dessutom att vara med i en cykeltävling där man lottade ut en träningscykel. Blev en ganska lång lista av deltagare som ville vinna en cykel.

IMG_0142

J3T1rCWzRumQyn7vTQgnFw


Valaffischering 16 Augusti

Under fredagen var vi ute och satte upp våra valaffischer.

IMG_0312

IMG_0304


Mullsjö marknad 18 augusti

I vanlig ordning fanns vi också på Mullsjö marknad med utställningstält och hoppborg för barnen. Medverkande politiker från regionen fanns också plats i Mullsjö.


Dörrknackning och övriga valaktiviteter

Vi har i olika omgångar delat ut rosor och frukostpåsar till resenärer till och från Mullsjö, mycket uppskattat av de resande. Som vanligt i en valrörelse har det varit utfrågning av samtliga partier i Mullsjö. I år var det utfrågning på Margaretas park där de samlade pensionärsorganisationerna hade gått samman för att ställa frågor. Något senare blev vi inbjudna till Mullsjö Folkhögskola för en andra utfrågning inför publik.

 

 

 

facebook Twitter Email
%d