Aktiviteter

Vi brukar betrakta oss som ett aktivt parti. Det betyder att vi gör många saker tillsammans. Allt ifrån dörrknackningar, julfester för barnen, besök av kommunens marknader i Såväl Sandhem som Mullsjö. Ni som inte tror att politik är kul, sök upp oss på ett offentligt arrangemang så kan du förvissa dig själv.

Här finner du de möten och andra engagemang vi har tillsammans med Mullsjöbor och medlemmar. Det ska också finnas extra information kring vissa av våra aktiviteter som inte kan anses som självklara vad avser plats eller lokal. Då det gäller sammanträdes-lokaler i kommunhuset hänvisar vi till kommunens växel 0392-140 00 i varje enskilt fall.

 


Mullsjömilen 12 oktober.

Vi planerar att ställa upp med ett eller flera lag i årets tappning av Mullsjömilen, den populära promenaden med de ibland omöjliga uppdragen som ska utföras under den milslånga promenaden. Vill du vara med i laget så anmäler du dig till Pernilla Jovanovic på mail, sms, eller messenger.

Vi abonnerar Mullsjö Simhall den 24 november och vi gör detta tillsammans med LO-Distriktet i Jönköpings län.

Där bjuder vi in till en frukost och bad under förmiddagen, alla med nära och kära är välkomna att delta under några trevliga timmar. Anmälan görs till Pernilla Jovanovic.

facebook Twitter Email
%d bloggare gillar detta: