Ordförande

Vi är glada för att vi har aktiva kvinnor i vår förening, det betyder mycket för samtalsklimatet och också hur vi kan lösa de politiska knutarna som ibland uppstår.

Hej jag heter Lisa Oswald och är ordförande för Mullsjö Social-
demokrater. Det är min förhoppning om att ni ska finna den här sidan som informativ och saklig. Nu är det snart tid för valrörelsen att komma igång, vi står inför  ett nytt politiskt år som kommer att ställa krav på oss alla. Om du tittar in i vårt kalendarium så kommer du att finna det mesta av vår verksamhet där, du är välkommen att följa med oss på resan och vi välkomnar alla nya  och tidigare medlemmar att vara med i vårt politiska arbete. För oss socialdemokrater är det viktigaste av allt att minska klyftorna i samhället. Mindre egoism och mer omtanke, då får vi ett varmare samhälle.
Lisa Oswald
Ordförande

Ps. Vill du vara med och påverka politiken i Mullsjö kommun, ta kontakt med någon av oss i styrelsen, det finns många olika sätt att vara med och påverka. Något sätt passar säkert också dig

Skriv en rad och tyck till om vår politik, glöm inte att ange din egen e-postadress så jag säkert kan ge dig besked. I annat fall kommenteras dina funderingar direkt här på hemsidan.

Skriv till Lisa Oswald eller till Socialdemokraterna i Mullsjö.
Ni glömmer väl inte att vi också finns på Facebook, klicka på den här länken så kommer du direkt dit. <Mullsjö Socialdemokrater på Facebook> Ds

facebook Twitter Email
%d